Presentation

Namn: Johan Wahrén
Född: 1978
Familj: Fru och fyra söner
Bor: Borlänge

Presentation:
Är en man som verkligen har hittat kärleken till cykling, är min drog i livet.

2 kommentarer:

 1. Hej Johan

  Grattis till bröllopet! :-) 
  Hur har cyckelsäsongen varit, so far? Här väntar lite bergscykling i Spanien inom kort, ska bli spännande, :-)
  På tal om cykeläventyr, :-) jag är i gång och fixar en hemsida, där vi bland annat publicerar cykelrundor, nu främst runt om i Sverige, Danmark men tanken är att den intr ska begränsas... Inte vilka rundor som helst ( man drunknar nämligen i mängden av alla rundor som annars finns på nätet), utan rundor som erbjuder extra ordinary cycling. Inga busy roads och heavy traffic, utan små läckra vägar, i vackra omgivningar. Luxus cycling helt enkelt! ;-). Vi tipsar om hur man tar sig dit, närmaste storstad, var man kan ta sig en bit mat eller en trevlig fika ( beroende hur lång rundan är).

  Jag tänkte då på dig, att du säkert sitter med en hel del cykelrundor på din hand. :-)

  Du får gärna titta in, sidan heter www.hellocycling.wordpress.com (Den är dock fortfarande under uppbyggnad)

  Om du har någon/några rundor som du tänker skulle kvalificera sig till sidan, så får du gärna maila mig den (vilket format som helst funkar), några bilder och en liten motivationstext till turen. 

  Du får gärna skicka sidan vidare till dem du vet som skulle vars intresserade och som också sitter med några rundor de gärna delar med sig av. :-)

  Vi är också igång med att utöka med rundor för mountainbike. :-) 

  Soliga hälsningar från Köpenhamn.
  Tina (kloosan på Instagram)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får tacka så mycket Tina, tyvärr så har denna kommentar gått mig förbi av någon anledning!? Självklart har jag nog både en och två guldkorn att bjud på..
   Tyvärr så har mitt loggande av rundor varit väldigt utspritt på olika träningssidor och lite ostrukturerat. Skall dock gör att försök att leta lite och försök hitta något med tillhörande bilder. Om jag går bet så gör jag mer än gärna några turer till våren, kan då erbjuder lite nytt och fräscht material istället.
   Med vänlig hälsning Johan

   Radera