söndag 12 augusti 2018

Semestermode!

Då har semester modet varit på ett tag, innan det åkte på var det bränder i skog och mark som krävde uppmärksamhet och dygnets vakna timmar.

 Men vi kom iväg till Gotland med hela familjen tillslut.

 Checkade sedan i med husbilen på Tofta camping. Hade riktigt tur med campingplatsen, fin morgonsol och när man sedan kom hem på eftermiddagen så hade vi en skön skuggplats att förfoga över. 

Cykling  vart det några pass gjorda av i temposadeln, cyklade mot Burgsvik sedan till Visby innan vi landade på campingen igen. Rejält slitsamma pass då värmen verkligen provade vad man gick för.

Testade även Mtb:n ett pass, vilket  var den andra den här sommaren, var väl mer av ett bra ha pass inför cykelvasan så man slipper köra första passet då!

Lyckades nog pricka in Gotlands fulaste fik då man inte behagade ha öppet den tiden på morgonen då jag cyklade. Lyckades dock få tag i en mazarin och en päron Mer på denna kulinariska mack! 

Några löppass vart även avverkade, den längsta på 23 km och den genererade lite odefinierad smärta i knä. Har så många fina ställen att springa på i terrängen på gotland och ändå väljer man att springa asfalt vilket inte riktigt kan svar varför på.

 Fotboll spelades varje kväll, ung mot gamla med blandade resultat!!

 Glass intogs i stora lass varje dag till barnens stora förtjusning..

Kollade lite in lite dyrgripar i Gotlands hamn. Självklart så vill barnen att även pappa skulle skaffa en egen.

 Telefonen strök med då sladden började brinna.

 Kollade in sevärdheterna i Visby, vilket vart ett överraskande uppskattat av barnen.

 Njöt av att bara var ledig och inte han några måsten!

 Även om man inte har några måsten så tar det på krafterna att handla, bästa att ta en powernap innan bygget skulle igång. Kollade in lite stigar i omgivningarna och letade efter lite fina stena.

 Veckans höjdpunkt var dock spökpromenaden i Visby som man mot tog med stor entusiasm.

 Var efter avslutad spökpromenad inte så dumt att ha varandra tyckte grabbarna. Vart några funderingar om Dansken kunde komma igen!?

För att summera resan så kan vi säga att vi badat, så har vi badat lite till, tränat helt okej och haft en riktigt bra vecka i solen på Gotland. När man som svensk tycker det är skönt när det kommer lite regn en dag då har sommaren varit varm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar