onsdag 15 augusti 2018

Rekord i DNS!!

Då rullar sista två semesterveckorna igång, som den här sommaren varit så kan ju det blir rätt så skönt att hösten kommer med lite regn och rusk så småningom!

Men först avverkar vi lite mer badande i sommarstugan och laddar in för Cykelvasan och Ornäs Triathlon som blir genrepen inför Ironman i Kalmar.


Tyvärr så slutade Cykelvasan i ett enda stort fiasko då jag ej kom till start! Knät som började krångla på Gotland ville inte riktig bli bra och jag vågade inte chansa utan jag drog till med mitt livs andra DNS.


Som om inte det vore nog så tänkte jag använda söndagen till att köra Ornäs Triathlon som ett sista genrep inför Ironman, använda samma utrustning, kläder och energi för att bara testa av. Men tyvärr så var vädret inte på min sida utan man vaknade till 12 grader och spöregn. Om man då lägger till att knät sedan tidigare är köld känsligt och i ett oklart skick så vart det ytterligare et DNS!!

Det slutade med att man hamnade på jobbet och körde ett inomhus triathlon på dom maskiner som fanns. Startade upp med 25 minuter roddmaskin.

Klev sedan på wattbiken och körde 35 minuter, försökte få lite högre kadens istället för mitt normal tunga och sega trampande.

Av cykeln och på löpbandet och en 40 minuters sista plåga. Började lite avvaktande, ökade sedan på med 5-hundra intervall och 5-hundra i lugnare tempo. Kändes så pass okej att jag kunde avsluta  med att köra tre tusingar innan det fick vara bra. Visst kändes knät av men inte alls som det gjort senaste två veckorna. Kan bero på att jag plockat tillbaka dom gamla löparskorna igen som kommer få kliva in under Ironman och visa upp sig en sista gång!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar