söndag 29 april 2018

Träningsweekend

Ibland när man bokar en helg så känns det som evigheter bort men så bara visslar det till och man är där!! Grymt härligt att få en helg med bara träning och riktigt behövligt!!

Fredagen började med en sport som för mig var helt ny, padel var namnet och det var sjukt kul!! 2 timmars spelande avverkades och en tröja som var rejält svettig vart resultatet. Sporten kan väl sammanfattas som en blandning mellan tennis och squash. Kommer definitivt prova denna sport igen..

Hem och fylla magen med lite föda och sedan bar det av till friidrottshallen och ett löppass. Ett pass som jag inte var riktigt förberett på och bestod av 1 km x 6. Hängde inte med på en enda hel intervall och fick köra i mitt eget tempo. Slutade med att man till slut kunde inkassera 10 km och rejält slitna ben.

Lördagen levererade en halvsliten kropp med stel rygg och ömmande ben. Perfekt då att starta upp med lite bassängsimning . Första 1000 metrarna kändes tunga och kantiga innan det började lossna och man kunde lämna bassängen med 2350 meter på kontot och en bra känsla i kroppen.

Efter att fyllt på energidepåerna så vankades det landsvägscykling i solskenet med rejäla vindar som gav lite extra krydda till träningen. Tyvärr så var det en sådan runda som bara skulle krångla lite extra och första punkteringen var ett faktum efter 500 meter.

Mötte efter första punkteringen upp lite fler cykelsugna och vi rullade mot Sandviken.

Tyvärr så dök det åter upp lite bekymmer när drivlinan på en cykel helt gav upp och vi hjälptes åt att putta på till Sandviken. Var inte min cykel men en jag ägt tidigare var det dock.

Trots att PP-cykel egentligen hade stängt så höll han extra öppet och löste vårt problem så vi kunde cykla vidare. Hyfsat bra pr för en som inte är från byn! Turen rullade sedan vidare och man kunde inteckna 4 timmars cykling på kontot. Årets längst för den delen!

Söndag och sista dagen på träningshelgen. Var förutbestämt till löpning och planen var 21 km. Nu vart det inte riktigt enligt plan då vi fick ont om tid och slutade med 9 km i mycket trivsamt tempo. Vart inte några trevliga ben att springa på så 9 km kändes som en bra lösning. Grymt rolig helg som gick försvinnande fort och en upprepning är önskvärd!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar