måndag 30 oktober 2017

Time Out!

Hej Hallå!! 

Har verkligen blivit en rejäl Time Out från skrivandet och tränade. Inte på något vis ofrivilligt utan breaket var planerat och medvetet. Ibland måste man bara bryta av för att hitta tillbaka till gnistan och ägna sig åt andra saker i livet.

Har givit vårt hus på Utkiksvägen mycket tid och kärlek och verkligen skapat vårt drömboende. Men med en familj som växte och barn som blir större så vart vi tillslut tvungen och inse att vi måste ha ett hus med mer yta. Visst kanske inte bara familjens växande som varit problemet utan ett garage fullt med cyklar kan väl påskyndat processen en aning. Trots att det var med en rejält tår i hjärtat så har vi nu låst dörren för sista gången och lämnat över nycklarna till en ny ägare som jag vet kommer vårda det ömt.

Vi flyttar inte långväga utan till "gräddhyllan" en kilometer bort och nu i ett fristående hus från samma årtal som det förra.

Ett hus som var helt okej, något man egentligen inte skulle behöva göra någon större renovering i, men!?

Har man bott i en öppen planlösning tidigare och trivts så är det klart att man vill ha det på ett liknade sätt. Så köket åkte till att börja med ut, vi sparade dock vitvarorna som både var nya och i bra skick.

 Det gamla golvet åkte även det ut och vi gav oss på ett vinylgolv!? Hade någon sagt att jag skulle installerar ett vinylgolv för ett par år sedan så hade jag nog inte gett mycket för detta, men men..

Smidigt att lägga, en behaglig känsla, mjukt och känns i grunden varmt så det blir nog bra. Att man sedan får hjälp av svärfar som både är snabb och kunnig har inte gjort det hela sämre. Självklart har vi även hart assistans av dom små juvelerna som mer än gärna hjälper till.

Att man sedan stöter på lite bekymmer som några mus bon och ett limmat laminat golv kan väl bli en prövning för humöret. Nu har vi dock en bit på vägen och köket beräknas var brukbart framåt helgen. Skall bli riktig skönt att inte behöva ha köket i tvättstugan.

Kommer dock bli sparsamt med uppdateringar har på sidan under november månad då fokus ligger på att få en dräglig boendesituation. Träningen kommer vara högst sporadisk, bjuds det på ett lämpligt tillfälle så är man nog på, men den "riktiga" upptakten inför 2018-års Ironman är satt till december månad.

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar